CYCLO & MTB
Vlaamse Ardennen

Cyclo 60 85 115 150

MTB 30 45 60

Oudenaarde
Vlaamse Ardennen

Zaterdag 23 april 2016

Noteer alvast in je agenda:
Zaterdag 23 april 2016 = Safety Jogger Classic

De Safety Jogger Classic is terug. Zoals de traditie het voorschrijft wordt het event om de twee jaar georganiseerd. Een bewuste keuze van de organisatie, die daardoor zichzelf de tijd geeft om telkens weer een evenement van de allerhoogste kwaliteit op poten te zetten. De Safety Jogger Classic was de voorbije edities een absolute toprit met dito toporganisatie. En ook de editie 2016 belooft opnieuw een spetterend gebeuren te worden. Het vertrek is dit jaar vanuit de nieuwe startplaats aan de Cortina gebouwen in Oudenaarde op de Meersbloem Melden. Hier zit je aan de voet van de Vlaamse Ardennen, wat al meteen voor pittig, boeiend en puur fietsplezier garant staat. De hoogste aandacht van de organisatoren gaat zoals steeds naar het parcours, met vier verschillende afstanden met een minimum aan kasseien.

De verschillende afstanden hebben een aangepaste moeilijkheidsgraad, allen voorzien van een maximale veiligheid en uitgebreide bevoorradingsposten.

De Safety Jogger Classic is zonder twijfel één van de mooiste tochten die je in deze prachtige streek zal vinden. In de Vlaamse Ardennen, de provincie Henegouwen en le Pays des Collines, krijg je de schitterende landschappen er volledig gratis bij. De Safety Jogger Classic is er voor iedereen, van mountainbiker tot wegfietser en voor elk niveau en leeftijd.